nieuws

nieuws

Kunstroute Haagse Beemden


Zondag 2 juni van 11:00 tot 17 uur is de jaarlijkse Kunstroute in de Haagse Beemden in Breda. Bezoekers kunnen genieten van kunst die op verschillende plaatsen te zien is in deze groene wijk! Ik zet voor jou de atelierdeuren wagenwijd open zodat jij in alle rust, vrijblijvend een kijkje kunt nemen in mijn werkplaats, de cursusruimte en in het bijzonder ook het prachtige pop-up galeriegedeelte!

In het 1200 m2 grote atelier aan de Konijnenberg 90 is de installatie te zien van 4 grote zeilschipdoeken, beschilderd met ei-tempera, die tentoongesteld werd in Oud-Drimmelen en weer en wind heeft doorstaan. Het ruimtelijke werk heeft nu een andere dimensie gekregen!

Nieuwe workshops!


Er zijn weer vier nieuwe schilderworkshops gepland! Kijk snel op de pagina Workshops...


Ga naar Workshops

Cadeau-tip: Maak iemand blij met een originele kunstcadeaubon!


Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een kunstcadeaubon. Met deze (door mij ondertekende) cadeaubon kan de gelukkige ontvanger zelf een kunstwerk of schilderworkshop uitzoeken dat bij hem of haar past. Zo geef je een persoonlijk cadeau dat altijd in de smaak valt.


Een kunstcadeaubon is een mooi gebaar om iemand te stimuleren om kunst in huis te halen. Veel mensen vinden het lastig om zelf een kunstwerk te kopen, maar met een bon maak je het ze een stuk makkelijker. Je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt besteden aan een kunstcadeaubon.