griekenland

griekenland

Schilderweken 2022 in de Peloponnesos

Maud Quaedvlieg in samenwerking met Miniati Reizen

 

Tijdens deze unieke schilderweken werken we op een aantal bijzondere en uiteenlopende locaties in de stad. Als organisatie zorgt Miniati Reizen ervoor dat de ‘schilderkar’ met alle materialen op de bewuste plek klaar staat. Ook zorgen ze natuurlijk voor de koffie en de lunch na afloop van de schilderdag.


Al wandelend door de stad, kun je schetsen of aquarelleren, maar ook fotograferen of ‘mental pictures’ maken, die eventueel later kunnen worden uitgewerkt met bijvoorbeeld acrylverf of ander materiaal naar keuze. 


Aan de hand van opdrachten en thema’s wordt er gewerkt met allerlei materialen en technieken: aquarel, acryl, pastel, houtskool en pen en inkt. Deelnemers kunnen zelf aangeven wat zij willen leren of beoefenen. Ervaring is niet vereist; de deelnemers worden op individueel niveau begeleid.


Gevorderden krijgen ook alle ruimte om hun ontwikkeling en visie te verbreden en kunnen een flinke stap verder komen. Er wordt aandacht besteedt aan kleurenleer, aan beeldelementen zoals compositie, lijn en vlak en inhoudelijk bespreken we op welke verschillende manieren je kunt kijken of hoe je een onderwerp kiest.


Er wordt gewerkt op sfeervolle locaties in de Peleponnesos. Ver van alle haast en drukte. Tijd voor jezelf! Voor een actieve, ceatieve schilderweek. Geconcentreerd en relaxt bezig zijn onder mijn professionele begeleiding.

 
AANKOMST

Bij aankomst op de luchthaven word je door een medewerker verwelkomd in het zonnige Griekenland. Zij begeleidt je naar de touringcar, die je naar het hotel brengt.

 

KAMERS

Elke deelnemer heeft een eigen kamer. Kom je met een reisgenoot, dan kan de kamer ook gedeeld worden. 

 
PROGRAMMA SCHILDERWEEK GRIEKENLAND

De 3 schilderweken zijn van zo 11 september tot en met zo 2 oktober 2022. De cursus is gedurende 6 dagen van 09.30 tot 14.00 uur, met rond 11:30 uur een koffiepauze. Daarna is het siëstatijd. Op zondag zijn de deelnemers vrij.

 

Aan het eind van de week wordt op zaterdagavond een expositie gehouden van het werk dat in de afgelopen week door álle cursisten is gemaakt. Na de expositie kan iedereen die het werk niet mee kan/wil meenemen het werk verpakken, zodat het aan het einde van de periode getransporteerd wordt naar Nederland.

 

EXTRA KOSTEN

Eventuele verzekeringen, eventuele excursies, alle drankjes van de hotelbar en de extra materialen bij de schilderweek.

 

KORTING VOOR NIET-DEELNEMENDE REISGENOOT

Een workshopkorting van € 200 per week is geldig als je niet deelneemt aan een van onze workshops, maar lekker jouw eigen gang wilt gaan en toch wilt genieten van onze geheel verzorgde reis.


PRIJSLIJST EXTRA MATERIALEN SCHILDERWEEK

Inbegrepen zijn de basismaterialen zoals papier, acryl- en aquarelverf, inkten, pastel etc. De kosten voor de gebruikte doeken en acryl- en aquarelpapiersoorten worden na afloop in rekening gebracht. 


Voorbeeldprijzen Talens doeken afhankelijk van de grootte:
30 x 40 cm € 10
40 x 50 cm € 15
50 x 70 cm € 20
60 x 80 cm € 25

Grote acryl- en aquarelvellen (50 x 70) kosten € 5 per stuk.

 
VERZEKERING

Denk tijdig aan een annuleringsverzekering én een reisverzekering!

 

GEZONDHEID

Er is een goede huisarts (ook regionaal Corona-coördinator) die in noodgevallen snel ter plaatse kan zijn. Tevens zijn er goede ziekenhuizen in de omgeving: In Napflion is een klein ziekenhuis en in Argos (ca. 25 km) een volwaardig ziekenhuis. Met name bij eerste hulp zijn er uitstekende (vaak in het buitenland opgeleide) artsen en specialisten.

 

INBEGREPEN IN ONS WORKSHOPARRANGEMENT

  • Elke dag een heerlijke luch op de werkplek
  • Per deelnemer een eigen hotelkamer
  • Professionele begeleiding van de workshop
  • Transport van de werkstukken naar Nederland
  • Gezellige eindexpositie
  • Geen toeslag voor alleengaanden
  • Diverse kortingen voor reisgenoten
  • Je kan voor 1 week of meer weken boeken en een combinatie van workshops kiezen

 

VLUCHTEN

Op een zondag kom je aan en ook op de zondag erna vertrek je weer naar Nederland, tenzij je natuurlijk langer blijft! Er is een transferbus van de luchthaven die je naar Nafplion brengt en vice versa om weer naar Amsterdam of Eindhoven te vertrekken.

 

BOEKEN

Miniati Reizen boekt eventueel voor jou de vlucht! Je kan ervoor kiezen om vanaf Schiphol of vanaf Eindhoven te vliegen. De vlucht wordt apart gefactureerd. Deze dient na ontvangst van de factuur te worden voldaan. Het is goed om zo vroeg mogelijk de vlucht te boeken want hoe eerder geboekt des te goedkoper die is! Je kan er uiteraard ook voor kiezen om zelf jouw vlucht en transfers te regelen d.m.v. een huurauto.

 

INSCHRIJVEN

Klik hier om je in te schrijven en vermeld bij het veld Referentie "Maud Quaedvlieg"!
Vroege boekers betalen minder voor hun ticket!   

EERST KENNISMAKEN?

Wil je eerst eens kennismaken voordat je boekt, meer informatie krijgen over de workshops of meer foto’s of video’s bekijken? Dan ben je van harte welkom in mijn atelier. Graag eerst bellen voor een afspraak. Tot ziens in Griekenland!
 

Maud

Nachtschilderen
Expositie aquarel mondkapjes
Werkplek 2
Werkplek
Expositie nachtschilderen
Expositie opening met Maud
Expositie schilderijen Renée
Expositie Bredna en Deddeke
Aquarel Deddeke