griekenland

griekenland schilderworkshop 2022

Schildervakantie 2022 in de Poleponnesos met Maud Quaedvlieg in samenwerking met Miniati Reizen

 

Een prima en sfeervolle locatie in de Peleponnesos. Ver van alle haast en drukte. Tijd voor jezelf! Voor een actieve, ceatieve schilderweek. Geconcentreerd en relaxt bezig zijn onder mijn professionele begeleiding.

 
AANKOMST

Bij aankomst in Athene word je verwelkomd door een medewerker in het zonnige Griekenland. Zij begeleidt je naar de touringcar, die je naar het hotel in Kantia brengt.

 

KAMERS

Elke deelnemer heeft een eigen appartement. Komt men met een reisgenoot, dan kan het appartement ook gedeeld worden. Je hebt zicht op de zee en als je de weg oversteekt sta je al op het strand. 

 
PROGRAMMA SCHILDERWEEK GRIEKENLAND 

 

De cursustijd is 6 dagen van 09.30 tot 14.00 uur, gevolgd door een lunch op het terras van het hotel. Daarna is het siëstatijd. Tijd voor ontspanning op het strand of op uw balkon. Vanaf 17.30 uur mag er vrij gewerkt worden tot het diner om 20.00 uur. Op zondag zijn de deelnemers vrij.

 

Op zaterdagavond wordt een expositie gehouden van het werk dat in de afgelopen week door álle cursisten is gemaakt. Na de expositie kan iedereen die het werk niet mee kan/wil meenemen het werk verpakken, zodat het aan het einde van de periode getransporteerd wordt naar Nederland.

 

Tijdens de week wordt er een uitstapje georganiseerd naar het pittoresque plaatsje Napflion. Daarnaast organiseert onze reisleiding elke week een leuke excursie waarvoor men zich kan inschrijven.

Meerdere personen boeken of langer blijven? Zie website griekenlandaanzee.nl
 

EXTRA KOSTEN

Eventuele verzekeringen, eventuele excursies, alle drankjes van de hotelbar en de extra materialen bij de workshops.

 

KORTING VOOR NIET-DEELNEMENDE REISGENOOT

Een workshopkorting van € 200 per week is geldig als je niet deelneemt aan een van onze workshops, maar lekker jouw eigen gang wilt gaan en toch wilt genieten van onze geheel verzorgde reis.


PRIJSLIJST EXTRA MATERIALEN SCHILDERWEEK

Inbegrepen zijn de basismaterialen zoals papier, acryl- en aquarelverf, inkten, pastel etc. De kosten voor de gebruikte doeken en acryl- en aquarelpapiersoorten worden na afloop in rekening gebracht. 


Voorbeeldprijzen Talens doeken afhankelijk van de grootte:
30 x 40 cm € 10
40 x 50 cm € 15
50 x 70 cm € 20
60 x 80 cm € 25

Grote acryl- en aquarelvellen (50 x 70) kosten € 5 per stuk.

 
VERZEKERING

Denk tijdig aan een annuleringsverzekering én een reisverzekering!

 

GEZONDHEID

Er is een goede huisarts (ook regionaal Corona-coördinator) die in noodgevallen snel ter plaatse kan zijn. Tevens zijn er goede ziekenhuizen in de omgeving: In Napflion (15 km) is een klein ziekenhuis en in Argos (ca. 25 km) een volwaardig ziekenhuis. 

Met name bij eerste hulp zijn er uitstekende (vaak in het buitenland opgeleide) artsen en specialisten.

 

ETEN/DRINKEN, BOODSCHAPPEN

In het dorp zijn drie taverna’s en twee gezellige tropische beachbars. Verder is er een supermarkt en zijn er twee bakkers. Allemaal op loopafstand van het complex. 

 

INBEGREPEN IN ONS WORKSHOPARRANGEMENT 

  • Elke dag alle maaltijden in het hotel
  • Per deelnemer een eigen studio-appartement met zeezicht
  • Professionele begeleiding van de workshop
  • Transport van de werkstukken naar Nederland
  • Gezellige eindexpositie
  • Geen toeslag voor alleengaanden
  • Diverse kortingen voor reisgenoten
  • Je kan voor 1 week of meer weken boeken, een combinatie van workshops kiezen of een extra week boeken om lekker aan zee te relaxen.

 

VLUCHTEN

Op een zondag kom je aan en ook op de zondag erna vertrek je weer naar Nederland, tenzij je natuurlijk langer blijft! Er is een transferbus van Athene die je naar Kantia brengt en vice versa om weer naar Amsterdam of Eindhoven te vertrekken.

 

BOEKEN 

Miniati Reizen boekt eventueel voor jou de vlucht! Je kan ervoor kiezen om vanaf Schiphol of vanaf Eindhoven te vliegen. De vlucht wordt apart gefactureerd. Deze dient na ontvangst van de factuur te worden voldaan. Het is goed om zo vroeg mogelijk de vlucht te boeken want hoe eerder geboekt des te goedkoper die is! Je kan er uiteraard ook voor kiezen om zelf jouw vlucht en transfers te regelen d.m.v. een huurauto.

 

INSCHRIJVEN 

Klik hier om je in te schrijven en vermeld bij het veld Referentie "Maud Quaedvlieg"!
Vroege boekers betalen minder voor hun ticket!   

EERST KENNISMAKEN? 

Wil je eerst eens kennismaken voordat je boekt, meer informatie krijgen over de workshops of meer foto’s of video’s bekijken? Dan ben je van harte welkom in mijn atelier. Graag eerst bellen voor een afspraak. Tot ziens in Griekenland!
 

Maud

Nachtschilderen
Expositie aquarel mondkapjes
Werkplek 2
Werkplek
Expositie nachtschilderen
Expositie opening met Maud
Expositie schilderijen Renée
Expositie Bredna en Deddeke
Aquarel Deddeke

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Door te klikken op "accepteren" gaat u akkoord met ons interne gebruik van cookies.

Lees meer
accepteren