aankoop bedrijven

aankoop bedrijven

Kunst in kantoren en vergaderzalen is niet alleen mooier dan een poster of een kale muur. Het maakt van uw organisatie of bedrijf een aangename plek om te denken, te werken of gewoon te vertoeven. Het stimuleert tevens de creativiteit van uw medewerkers en versterkt de uitstraling van uw organisatie of bedrijf. Bovendien laat u zien dat uw bedrijf naast waardering voor prestaties en eigen producten ook oog heeft voor wat de culturele wereld te bieden heeft.

 

Door kunst aan te kopen ondersteunt u een kunstenaar. Een mooie bijdrage aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.
Maud Quaedvlieg heeft een manier om dit op een betaalbare wijze te realiseren.  


Wat zijn de mogelijkheden?

 

U kunt de werken afbetalen in maximaal 2 jaar tijd bij een aankoopwaarde van tenminste € 12.000,- (met een minimum vooruit te betalen bedrag van € 500/maand).
Wilt u meerdere kunstwerken aanschaffen? Dan kunt u er maximaal 2 jaar over doen. Dat kan boven een aankoopbedrag vanaf € 12.001 (met een minimum maandbedrag van € 500). 

 

Voorbeelden

 

  • Voorbeeld 1: Een werk met een waarde van € 12.000 kost gedurende 1 jaar € 500 per maand. Na 12 maanden is het werk dan van u.

  • Voorbeeld 2: Als de aankoopwaarde een waarde heeft van € 36.000, dan kost gedurende 24 maanden: € 1500 per maand.
    Na 24 maanden is het werk dan van u. 

 

Vanaf 5 kunstwerken stellen wij onze bedrijvenservice voor. Wij brengen dan een bezoek aan uw bedrijf en maken een artistiek voorstel op maat.