nederland

zomerschilderweek

Zomer schilderweken in Nederland

Buiten schilderen met Maud Quaedvlieg
Buiten schilderen met Maud Quaedvlieg
Buiten schilderen met Maud Quaedvlieg
Buiten schilderen met Maud Quaedvlieg
Lunch workshops Maud Quaedvlieg
Buiten schilderen met Maud Quaedvlieg

Ontdek de Zomer Schilderweken in Nederland i.s.m. Miniati Reizen!


Ik nodig jullie van harte uit om deel te nemen aan zo'n schilderweek, waar je heerlijk in de buitenlucht ontspannen kan schilderen. Een hele week kunstzinnig ondergedompeld worden geeft een enorme 'boost' aan je creatieve ontwikkeling! 


Ik begeleid alle deelnemers persoonlijk en individueel op basis van jouw wens. Of je nu tekent of schildert naar de waarneming (dat wat je in de omgeving ziet), of juist naar de fantasie (dat wat je in je hoofd hebt aan ideeën), of wanneer je intuïtief schildert: altijd is het je eigen beeldtaal waar het om draait. Ervaring is niet nodig.


Aan het begin van de les wordt er af en toe een wandeling gemaakt waarbij je kan schetsen of aquarelleren, maar ook fotograferen of ‘mental pictures’ maken, die eventueel later kunnen worden uitgewerkt met bijvoorbeeld acrylverf of ander materiaal naar keuze.


Er kan gewerkt worden met acryl, aquarel, inkt, krijt, houtskool, pastelkrijt of potlood óf met een mix van deze materialen. Op het eind van de dag wordt het werk samen bekeken en besproken.


Gevorderden krijgen ook alle ruimte om hun ontwikkeling en visie te verbreden en kunnen een flinke stap verder komen. Er wordt aandacht besteed aan kleurenleer, aan beeldelementen zoals compositie, lijn en vlak en inhoudelijk bespreken we op welke verschillende manieren je kan kijken of hoe je een onderwerp kiest.


WAAR

De schilderweek wordt gehouden op het landgoed ‘De plek om te zijn’, een unieke locatie in Oud Drimmelen, waar wordt lesgegeven onder mijn deskundige en enthousiaste begeleiding!


WANNEER
Deze 2 midweken zijn dit jaar van maandag t/m vrijdag van 24 t/m 28 juni en van 01 juli t/m 05 juli 2024. De creatieve werktijd is van 10.00 tot 16.00 uur met tussendoor om 13.00 uur een heerlijke lunch!  

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van alle schilderworkshops en schilderweken!


KOSTEN

De prijs voor het midweekarrangement is € 495 inclusief koffie, thee en een biologische lunch (excl. reis- en verblijf & materiaalkosten).


OVERNACHTING

Op de Plek zelf zijn een paar overnachtingsplaatsen beschikbaar tegen het redelijke tarief van Vrienden op de Fiets. Verder zijn er in de omgeving zijn er ook een aantal hotels en B&B’s: in Oud Drimmelen zelf is er een mini camping die ook huisjes verhuurt. In de plaatsen in buurt zoals Hoge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Made, Wagenberg, Helkant, Geertruidenberg en Raamsdonkveer zijn ook diverse mogelijkheden om te overnachten. Wees er wel tijdig bij!


VERZEKERING

Denk tijdig aan een annuleringsverzekering en/of reisverzekering!

 

GEZONDHEID

Gezien de meeste activiteiten buiten plaatsvinden en ook door de ervaring die Miniati reizen vorig jaar hiermee heeft opgedaan, zijn zij ervan overtuigd dat ze een veilige en verantwoorde setting kunnen bieden om heerlijk te genieten van een creatieve week. 


Dus als je veilig samen met gelijkgestemden ontspannen, creatief en leerzaam bezig wilt zijn, reageer dan snel!


BOEKEN/INSCHRIJVEN 

De beslissing of de schilderweek definitief doorgaat wordt door de organisatie, een maand van tevoren, genomen. Je boekt de schilderweek via Miniati Reizen. 

Klik hier om je in te schrijven en vermeld bij het veld Opmerkingen "Via Maud Quaedvlieg"!


EERST KENNISMAKEN? 

Wil je eerst eens kennismaken voordat je boekt? Dan ben je van harte welkom in mijn atelier. Graag eerst bellen voor een afspraak. 


Tot de volgende schilderweek!
 

MaudKlik op de plattegrond voor de vergroting