schilderles in breda

vrij schilderen

Ontdek schilderles in Breda: vrij schilderen voor iedereen!


Heb je je innerlijke kunstenaar weggestopt omdat ze zeiden dat je niet creatief was? Experimenteer en herontdek spelenderwijs je creatieve stuk!

 

Wanneer 

Maud geeft o.a. schilderlessen in Breda. Daarnaast is er elke week vrij schilderen op de


 • maandagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur *vol* 
 • maandagavond van 19:30 tot 21:30 uur *vol*
 • woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur *vol*
 • woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur *vol*
 • vrijdagochtend tweewekelijks (!) van 10.00 tot 12.00 uur


Bij verhindering mag je van dagdeel veranderen/inhalen. 

 

Voor wie

Geschikt voor beginners en gevorderden. Ideaal voor enthousiaste schilders die in een professioneel atelier willen werken, contact met medeschilders willen maken en samen hun werk willen bespreken.

Geen les, maar begeleiding. Bespreking van elkaars werk om van elkaar te leren.

Maud kan bijzonder goed lesgeven, zij begeleidt je op jouw niveau, stelt vragen, waardoor je samen naar oplossingen of nieuwe ideeën werkt, daagt je uit om je naar een hoger niveau te brengen!
Rianne

Strippenkaart


Geldigheid

Er wordt gewerkt met een wekelijkse strippenkaart. Jouw 10-strippenkaart* is 12 weken geldig vanaf de instapdatum. Deze wordt op de strippenkaart genoteerd bij de 1e strip.

Je krijgt dus 12 aaneenlopende weken de tijd om de kaart 10 x te gebruiken!

Inhalen

Mocht je een keer niet kunnen door ziekte of andere reden dan heb je dus 2 keer een uitwijkmogelijkheid. Als je een keer op jouw vaste dag niet kan, dan kan je ook voor een andere dag in diezelfde week kiezen.


Overdraagbaarheid

De strippenkaart is niet overdraagbaar en er kan géén geld teruggegeven worden. Ook niet bij ziekte, verhuizing, corona-sluiting, een lange vakantie of anderszins. Op de dagen dat het vrij schilderen niet plaats kan vinden door ziekte of onverwachte afwezigheid van mijzelf, blijven de strippen natuurlijk behouden.


Prijzen

De prijs van de 10-strippenkaart bedraagt € 190,- incl. btw, koffie/thee, maar excl. verf, schilderdoek, paletten, penselen, paletmessen, schetspapier, keukenrol, schilderdoek, schilderplakband, afdekfolie. Dus zorg dat je dat allemaal bij je hebt. We werken met acryl, aquarel en olieverf op waterbasis.


Ook hanteer ik een 5- strippenkaart van € 100 incl. btw, met maximaal 2 inhaalmomenten. Je krijgt dus 7 weken de tijd om de kaart 5 x te gebruiken!

Ook voor de tweewekelijkse vrijdagochtend (zowel voor de 5- als voor de 10- strippenkaart) gelden twee inhaalmogelijkheden.


Extra les

Een extra schilderles kost € 20 incl. btw

Vrij schilderen 1
Vrij schilderen 2
Vrij schilderen 3
Vrij schilderen 4

"Het is fijn om bij Maud te zijn. Ze verspreidt (krachtig) een goeie sfeer om in te werken, en heeft dus veel tevreden en blije cursisten!"
Marijke   
Lees verder>>

Een keertje proberen?

Het is nu ook mogelijk om een vrij schilderenmiddag of -avond mee te maken, om te kijken of het iets voor jou is. De kosten hiervan bedragen € 30,00 incl. alle benodigde materialen (je schildert dan op papier, maar je kan ook zelf een doekje meenemen) en natuurlijk koffie/thee.


Materiaal

Wil je, om het materiaal uit te proberen, gebruik maken van houtskool, inkt, potloden, krijt, aquarel- of acrylverf van het atelier of je hebt dit materiaal een keer niet bij je, dan betaal je € 3,50 contant per keer extra, tenzij er kostbaardere materialen gebruikt gaan worden of grotere hoeveelheden. Dit alles graag in overleg.


Katoenen, opgespannen schilderdoeken zijn ook verkrijgbaar in het atelier. Het atelier is echter geen verkooppunt van schildersbenodigdheden, dus de prijs van de doeken kan verschillen met die van de winkel en het is dan ook puur als service bedoeld.


Een oplossing om niet steeds op doek te hoeven werken is acrylpapier (speciaal stevig papier, dat niet met gesso voorbehandeld hoeft te worden).

Kosten voor een 50 x 60 cm vel acrylpapier: € 3,-/vel (in het atelier aanwezig).

Waar

Het atelier ligt op het bedrijventerrein de Krogten, bij de Makro Het adres is Konijnenberg 90 en ligt op de hoek Vossenberg. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het atelier.


Opgeven

Je kan dit het beste doen via de knop [inschrijven]


Vragen en contact

Heb je vragen, is er iets niet duidelijk? Dan kan je mij altijd mailen, het [contactformulier] invullen of bellen. Ik lees dagelijks een paar keer mijn e-mailberichten en ben vaak ook telefonisch bereikbaar. (evt. het antwoordapparaat inspreken). Ik bel altijd terug en er valt altijd iets te regelen.

"Her painting lesson is much more beyond increasing painting knowledge and skills. It is inspiring and fun; it already became one of the rhythms of my life."
Hong Guang

Lees verder >>

tarieven vrij schilderen


 • Try-out: € 30 incl. btw
  incl. verf, ezel en kwastgebruik, exclusief doek 
   
 • 5-strippenkaart: € 100 incl. btw
  exclusief materiaal en is binnen 7 opeenvolgende weken te gebruiken.

 • 10-strippenkaart: € 190 incl. btw
  exclusief materiaal, is binnen 12 weken te gebruiken
 • Extra schilderles € 20 incl. btw

 • Privéles € 60/uur incl. btw
  inclusief materiaal, exclusief doek


        Bank NL78 KNAB 0504 743 821

Atelier Maud Quaedvlieg - Konijnenberg 90 Breda
Vrij schilderen 5
Vrij schilderen 6
Vrij schilderen 7
Vrij schilderen 8
Vrij schilderen 9