schilderen met warme en koude kleuren

schilderen met warme en koude kleuren

Schilderen met warme en koude kleuren


Deze workshop laat je versteld staan hoeveel koude en warme kleuren er zijn, wat dat nou eigenlijk zijn en hoe je ze kunt gebruiken om diepte en sfeer te creëren in je werk.


Aan de hand van voorbeelden uit de kunst en een uitvoerige uitleg, ga je zelf aan de slag en leer je in een actieve ochtend het onderscheid maken en hoe de kleuren te gebruiken. Laat je verrassen en verrijk je met deze kennis.


Datum: za 13 mei 2023 van 09.30 tot 12.30 uur

 

Kosten: incl. acrylpapier en alle materialen, koffie en thee: € 50,-  


Betaling: Uiterlijk op woensdag 10 mei per bank op NL78KNAB0504743821 t.n.v. Maud Quaedvlieg o.v.v. Workshop 'Warme en koude kleuren'


Plaats: atelier Maud Quaedvlieg, Konijnenberg 90, Breda


Het atelier is om 09:15 open, dan staan de koffie en thee klaar!


Telefoon: 06 53 738 222 - info@maudq.nl


(Een week voor de start van de workshop ontvang je een e-mail met je deelnamebewijs. Je verplicht je bij aanmelding tot betalen. Annulering is mogelijk tot drie dagen voor de workshop  Onaangekondigde afwezigheid geeft geen recht op terugbetaling of kwijtschelding)

Ik vond de workshop wéér interessant. Het was voor mij de tweede keer, maar beslist geen herhaling! De verhouding theorie en praktijk was prima. Voldoende materiaal en ruimte om te oefenen.


Connie B.

De sfeer bij Maud is altijd prettig en ontspannen. Bij de workshop ga je na een korte inleiding lekker zelf aan de slag om de theorie toe te passen en te ervaren. Mij helpt het in ieder geval om een beter schilder te worden en meer voldoening uit mijn schilderen te halen.


Vittorio D.

inschrijfformulier

"Schilderen met warme en koude kleuren" op zaterdag 13 mei 2023
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, ik ga akkoord met het intern gebruik van mijn gegevens