buiten schilderen in oud-drimmelen

Buiten schilderen

inschrijfformulier

'BUITEN SCHILDEREN' op donderdag 18 juli 2024
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, ik ga akkoord met het intern gebruik van mijn gegevens
 
 

Buiten schilderen in Oud-Drimmelen


  Het is zomer en wij gaan weer naar buiten!

  Dit keer blijven we weer redelijk dichtbij het atelier. Op 18 juli gaan we naar het prachtige polderlandgoed van Oud-Drimmelen. We worden daar ontvangen met koffie/thee en lekkers. Ik, Maud, geef de workshop en zorg voor alle materialen om deze dag heerlijk buiten te tekenen/schilderen.

  Buiten schilderen oftewel 'en plein air' hoeft niet altijd naar de waarneming te zijn. Je kan je deze dag ook laten inspireren door de kleuren en vormen van de bloemen in de tuin, het vergezicht of de sfeer van de polder. Voor iedereen is er een eigen manier van uitdrukken en alle schildertechnieken zijn vrij. Er is ook een mogelijkheid om alleen in houtskool of pastel te werken om dit materiaal te (her)ontdekken.

  Als je wilt kan je jouw eigen penselen en/of schilderdoeken meenemen. In principe is er alles aanwezig om de hele dag intensief en ontspannen bezig te zijn. Bij regen mogen we gebruik maken van de kas.

  Tijdens het middaguur zorgt Cecile voor een pure, verse, biologische lunch en tijdens de hele dag koffie, thee en sapjes. Heb je een allergie of dieetwensen, geef die dan tijdig aan mij door.


  Datum:

  Donderdag 18 juli 2024


  Tijd:

  10:00 - 16:00 uur


  Kosten workshop:

  € 125,- (incl. btw) inclusief uitgebreide lunch, koffie/thee, sapjes en lekkers, acryl- en tekenpapier en gebruik van acrylverf, penselen, paletten en schildersezel.


  Uiterlijk maandag 15 juli over te maken op bankrekeningnummer NL 78 KNAB 0504 74 38 21 t.n.v. Maud Quaedvlieg o.v.v. Workshop 'Buiten schilderen'. 


  Verzamelen:

  Donderdagochtend 18 juli om 09:00 uur bij Konijnenberg 90 (voor wie niet weet waar het is).

  Het is een goede accommodatie in een rustige, sfeervolle omgeving. Sanitair, tuin en terras zijn rolstoeltoegankelijk


  Trek je oude kleding en schoenen aan!


  Telefoon: 06 53 738 222 


  (Een week voor de start van de workshop ontvang je een e-mail met je deelnamebewijs. Je verplicht je bij aanmelding tot betalen. Annulering is mogelijk tot drie dagen voor de workshop.  Onaangekondigde afwezigheid geeft geen recht op terugbetaling of kwijtschelding)