schilderen 'en plein air'

schilderen 'en plein air'

Schilderen in de buitenlucht was voor 1840 niet zo vaak voorkomend. De kunstenaars werkten wel buiten maar meer om te schetsen en ze later uit te werken in het atelier. Toen de tube werd uitgevonden trokken de schilders naar buiten en ontstonden ook andere opvattingen over het landschap, dat eerst slechts als achtergrond diende.


Afgelopen zomer bezochten wij de Kapeltuin in de Haagse Beemden toen deze nog in volle bloei stond. "Inspirerend is het ook", vertelde Freek de ontwerper, organisator en tuinman van de prachtige tuin, "om de herfstkleuren te schilderen". Bij slecht weer werken we in het atelier aan de hand van enkele foto's van de Kapeltuin. Deze les heeft het karakter van Vrij schilderen in het atelier.


Datum: Za 29 oktober 2022 van 09.30 tot 12.30 uur

Kosten: € 20,- inclusief schildersezel, koffie en een koekje. 

Het bedrag graag overmaken op bankrekeningnummer NL78KNAB 0504 743 821 t.n.v. Maud Quaedvlieg o.v.v. Workshop Schilderen En Plein Air.


Zelf meenemen

√  Alle schildermaterialen: palet, doek, penselen, waterbakjes, keukenrol, oude lappen, verf, potlood, houtskool, papier, gum


Adres: Moerenpad 10, 4824 PA Breda

Voor mensen die niet bekend zijn met de locatie: Je kan verzamelen bij mijn atelier (Konijnenberg 90 - Breda). Wel duidelijk aangeven dat je daar afspreekt! 


En... trek je oude (warme) kleding en schoenen aan!


(Een week voor de start van de workshop ontvang je een e-mail met je deelnamebewijs. Je verplicht je bij aanmelding tot betalen. Annulering is mogelijk tot drie dagen voor de workshop. Onaangekondigde afwezigheid geeft geen recht op terugbetaling of kwijtschelding)


inschrijfformulier

Schilderen 'En Plein Air" op zaterdag 29 oktober 2022
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, ik ga akkoord met het intern gebruik van mijn gegevens