kunstverhuur particulieren

kunstverhuur particulieren

Spreekt een van de werken u aan en zou u deze graag bij u in huis willen hebben? En u wilt graag het werk huren? Dat kan ook!

 

Wat zijn de mogelijkheden?

 

Het is bij mij mogelijk een kunstwerk per maand te huren met een minimumperiode van een jaar met een verlengperiode van een half jaar voor 2% van de waarde van het werk, met een minimum maandbedrag van € 25/maand). De helft spaart u voor de aankoop van een van mijn kunstwerken.

Het tegoed is gekoppeld aan u als klant en niet per definitie aan het kunstwerk dat u huurt. U bent daarna vrij in de keuze binnen mijn collectie.


Op de pagina Overzicht treft u de werken aan die beschikbaar zijn. Ze zijn te herkennen aan het maandbedrag bij verhuur. Indien het werk geen bedrag heeft staan bij verhuur, vraag mij dan naar de mogelijkheden.  

 

Voorbeelden

 

  • Voorbeeld: Een werk huren met een waarde van € 2.500 kost € 50 per maand:

    • € 25 aan huur
    • € 25 spaart u voor de aankoop van een van mijn kunstwerken


Kooprecht

Het  opgebouwde kooptegoed kunt u te allen tijde gebruiken voor de aankoop van een kunstwerk naar keuze. Dit kan het werk zijn dat u op dat moment huurt, maar het kan ook een ander kunstwerk van mij zijn.


Na een jaar, of na elk volgend half jaar, heeft u het recht om het werk te retourneren en/of om te ruilen. Het opgebouwde kooptegoed is geen afbetalingsregeling voor het desbetreffende kunstwerk. Aankopen geen plicht is maar een recht.


Wilt u het gehuurde kunstwerk aankopen dan heeft u het recht dit te doen tegen de oorspronkelijke prijs met aftrek van het door u opgebouwde kooptegoed. Wilt u het werk terug sturen of ziet u een ander werk dat u nog mooier vindt? Dan ruilt u het gewoon voor het kunstwerk naar keuze. Het opgebouwde kooptegoed wordt alleen uitgekeerd in een van mijn kunstwerken.


Interesse in het huren van mijn kunstwerk(en)? Vul dan uw gegevens in op de contactpagina