aquarel en collage

tussen vaarwel en voorbij

 

"alles wat je pad kruist laat sporen achter"

aquarel

Tijdens een kennismakingsgesprek in mijn atelier kan ik u mijn funeraire collectie tonen. Of samen met u uw persoonlijke wensen qua kleur, sfeer en thema bespreken om een geheel uniek werk te creëren. Daaruit vorm ik mij een idee dat ik meeneem in mijn werk.

 

Het is ook mogelijk om as van de overledene in uw herinneringsschilderij te verwerken. Zo ontstaat een dierbaar monument waarbij u zich altijd gekoesterd en getroost zult voelen.

 

Op mijn website vindt u een impressie van mijn werk en ontwerpstijl. Spreekt dit u aan, neem dan gerust contact met mij op, dan praten we verder.

collage

Uw tastbare herinneringen kan ik voor u verwerken in een gedenkcollage.

  

Denk aan bijvoorbeeld een handschrift op een briefje, een foto, een stukje haar, textiel of as, een hand- of voetafdruk of andere herinneringen aan uw overleden geliefde.

  

Al deze elementen neem ik mee op het doek. Uw herinnering aan hem of haar wordt zo zichtbaar gemaakt in een uniek en persoonlijk kunstwerk.

activiteiten

Tijdens Funeral Fair in de Van Nelle Fabriek, Rotterdam kon men ervaren dat de onderwerpen uitvaart en rouw alles behalve saai en eng zijn.

 

Wandelend door het historische UNESCO Werelderfgoed ‘Van Nelle Fabriek’ trof men het dating café aan, kon men workshops volgen en ook live optredens en theater bijwonen. Men kon een nalatenschap laten taxeren, bijzondere uitvaartprofessionals ontmoeten én... mijn herinneringsschilderijen en gedenkcollages bekijken!

huis van afscheid

Het Huis van Afscheid is een initiatief van Stichting Begraafplaatsen en Crematoria en opende in augustus 2018 officieel haar deuren.

 

In het Huis bevindt zich een verzorgingsruimte, een gekoelde ruimte, drie afscheidskamers die 24 uur per dag toegankelijk zijn en een flexkantoor voor ondernemers. De dienstverlening van het Huis van Afscheid is breed en faciliteert zo'n beetje alle facetten in het proces van overlijden tot uitvaart. Van ophalen, verzorgen en opbaren in kleurrijke afscheidskamers, tot het vervoer naar een aula. 

 

Mij was gevraagd om mijn funeraire kunst (herdenkingsschilderijen, eventueel met de as van de overledene) daar onder de aandacht te brengen van het publiek.