observeren in aquarelleren (februari cursus)

observeren in aquarelleren

In de maand februari staat het observeren en pionieren in aquarelleren centraal. Tijdens deze 4-delige korte cursus leer je begrijpen hoe belangrijk het is om niet alleen je onderwerp zorgvuldig te observeren voordat je het op papier overbrengt maar ook geduldig en met aandacht te kijken naar wat water en verf doet op het papier!


Gedurende 4 lessen van elk 3 uur ontdek je de essentiële materialen - penselen, papier en verf - en leer je de fijne kneepjes van het hanteren van water en verf en aquarelpotloden en krijt.
De cursus is zeer toegankelijk voor beginners en biedt niet alleen een leerzame reis, maar ook ruimte voor creativiteit en ontspanning.


Mijn lichte studio aan de rand van Breda biedt de perfecte omgeving, met gratis parkeren voor de deelnemers. Met minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers wordt deze cursus in het atelier een laboratorium vol ontdekkingen.


Data: zaterdag 3, 10, 17 en 24 februari 2024 *VOL*


Tijd: van 10:00 t/m 13:00 uur. Het atelier is open vanaf 09.45 uur om je te installeren en koffie/thee te drinken. We starten om 10.00 uur!

 

Kosten: Voor € 100,- (incl. btw, excl. materialen) geniet je niet alleen van de workshop, maar ook van onbeperkt koffie, thee en iets lekkers. Een materialenlijst van de basismaterialen krijg je toegestuurd bij je inschrijving.


Uiterlijk 31 januari over te maken op bankrekeningnummer NL 78 KNAB 0504 74 38 21 t.n.v. Maud Quaedvlieg o.v.v. ‘Observeren in aquarelleren’.


Adres: Konijnenberg 90 - 4825 BE Breda. Volop gratis parkeerplaatsen voor de deur van het atelier.


(Een week voor de start van de workshop ontvang je een e-mail met je deelnamebewijs. Je verplicht je bij aanmelding tot betalen. Annulering is mogelijk tot drie dagen voor de workshop  Onaangekondigde afwezigheid geeft geen recht op terugbetaling of kwijtschelding) 

inschrijfformulier

'Observeren in aqaurelleren' op zaterdag 3, 10, 17 en 24 februari 2024 *VOL*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, ik ga akkoord met het intern gebruik van mijn gegevens