zomerschilderweken

zomerschilderweek

Zomer schilderweken in Nederland

Naast de schilderweken in Griekenland geef ik via Miniati Reizen ook in Nederland schilderweken.


Ik nodig jullie van harte uit om deel te nemen aan zo'n schilderweek, waar je heerlijk in de buitenlucht ontspannen kan schilderen.


WAAR

De schilderweek wordt gehouden op unieke locaties waar wordt lesgegeven onder mijn deskundige en enthousiaste begeleiding!


WANNEER
Deze midweken zijn ook volgend jaar van maandag t/m vrijdag (datum nog niet bekend). De creatieve werktijd is van 10.00 tot 16.00 uur met tussendoor een heerlijke, uitgebreide biologische lunch!


KOSTEN

De prijs voor het midweekarrangement is inclusief koffie, thee en een uitgebreide bio-lunch (excl. reis- en verblijf & materiaalkosten).


OVERNACHTING

Je kan in de buurt overnachten bij lokale hotels en B&B's. Ook is er vaak plek voor campers of om te kamperen.


VERZEKERING

Denk tijdig aan een annuleringsverzekering en/of reisverzekering!

 

GEZONDHEID

Gezien de meeste activiteiten buiten plaatsvinden en ook door de ervaring die Miniati reizen vorig jaar hiermee heeft opgedaan, zijn zij ervan overtuigd dat ze een veilige en verantwoorde setting kunnen bieden om heerlijk te genieten van een creatieve week. 


Dus als je veilig samen met gelijkgestemden ontspannen, creatief en leerzaam bezig wilt zijn, reageer dan snel!


BOEKEN/INSCHRIJVEN 

De beslissing of de schilderweek definitief doorgaat wordt door de organisatie, een maand van tevoren, genomen. Mocht door corona-(maatregelen) de schilderweek niet doorgaan, dan krijg je jouw geld terug.


Je boekt de schilderweek via Miniati Reizen. Klik hieronder om je in te schrijven en vermeld bij het veld Referentie "Maud Quaedvlieg"!


EERST KENNISMAKEN? 

Wil je eerst eens kennismaken voordat je boekt? Dan ben je van harte welkom in mijn atelier. Graag eerst bellen voor een afspraak. 


Tot de volgende schilderweek!
 

Maud