zomerschilderweken

zomerschilderweek

Almen

(Nog enkele plaatsen vrij!)


Zoals al eerder aangekondigd geef ik dit jaar via Miniati Reizen (naast de 2 weken in Griekenland) ook in Nederland een schilderweek.


Ik nodig jullie van harte uit om deel te nemen aan deze schilderweek, waar je heerlijk in de buitenlucht ontspannen kan schilderen, op corona-proof afstand van elkaar.


WAAR

De schilderweek wordt gehouden bij Kunstwerkplaats Midgaard, werkplaats voor de ziel, op een unieke locatie in het landelijke Almen, vlakbij Zutphen, Gelderland. (160 km van Breda). Op deze mooie locatie wordt lesgegeven in beeldhouwen, bronsgieten, papier- en boekbinden en natuurlijk schilderen onder mijn deskundige en enthousiaste begeleiding!


WANNEER
Deze midweek staat inmiddels gepland van maandag 19 t/m vrijdag 23 juli en van 26 tot 30 juli 2021.

De creatieve werktijd is van 10.00 tot 16.00 uur met tussendoor een heerlijke, uitgebreide biologische lunch!


Omdat deze creatieve week een bijzonder succes blijkt te zijn, is er een 2e week aan toegevoegd: vanaf maandag 26 juli t/m vrijdag 30 juli 2021. Je kan je ook voor deze tweede week nog opgeven. 


KOSTEN

De prijs voor het midweekarrangement inclusief koffie, thee en lunch (excl. reis- en verblijf & materiaalkosten)  bedraagt €395,-*


We schilderen van 10.00 tot 16.00 uur met genoeg tussendoortjes, pauzes en een heerlijke, uitgebreide biologische lunch!


Je kan in de buurt overnachten bij lokale hotels en B&B's. Ook is er in deze omgeving plek voor campers of om te kamperen.


* BIJKOMENDE MATERIAALKOSTEN

Schilderdoek en/of acryl- of aquarelpapier kan je zelf meenemen of vooraf bij mij bestellen.


 • Acryl schilderkarton 50x60 cm kost €3,-/stuk. 80x100 cm kost €6,-/stuk

 • Aquarelpapier 50x70 300 gram kost €3,-/stuk; 70x100 300 gram kost €6,-/stuk
 • Talens doeken afhankelijk van de grootte:

  • 30 x 40 cm €10

  • 40 x 50 cm €15

  • 50 x 70 cm €20

  • 60 x 80 cm €25


VERZEKERING

Denk tijdig aan een annuleringsverzekering en/of reisverzekering!

 

GEZONDHEID

Gezien de meeste activiteiten buiten plaatsvinden en ook door de ervaring die Miniati reizen vorig jaar hiermee heeft opgedaan, zijn zij ervan overtuigd dat ze, ten aanzien van corona, een veilige en verantwoorde setting kunnen bieden om heerlijk te genieten van een creatieve week. 


Dus, als je na deze lange corona-periode weer veilig samen wilt zijn met gelijkgestemden en ontspannen, creatief en leerzaam bezig te zijn, reageer dan snel, want deze week zit al bijna vol! 


BOEKEN/INSCHRIJVEN 

De beslissing of de schilderweek definitief doorgaat wordt door de organisatie, een maand van tevoren, genomen. Mocht door corona-(maatregelen) de schilderweek niet doorgaan, dan krijg je jouw € 395 terug.


Je boekt de schilderweek via Miniati Reizen. Klik hieronder om je in te schrijven en vermeld bij het veld Referentie "Maud Quaedvlieg"!


EERST KENNISMAKEN? 

Wil je eerst eens kennismaken voordat je boekt? Dan ben je van harte welkom in mijn atelier. Graag eerst bellen voor een afspraak. 


Tot ziens in Almen!
 

Maud